Naujienlaiškio prenumerata
Įdomus straipsniai apie alų, alaus kultūrą, įdomiausius barus ir daug daugiau...

Vilnius, Lithuania 

web.png
  • Black YouTube Icon
  • Facebook
  • Instagram

 Jau daugiau kaip 130 metų ERDINGER aistra bavariškam alaus gamybos procesui yra didžiausias garantas aukščiausios kokybės kvietiniam alui. ERDINGER WEISSBRAU alaus darykla buvo įkurta 1886 metais bavariškame Erding mieste, esančiame netoli Miuncheno, Vokietijoje. Šiuo metu tai didžiausia kvietinio alaus darykla pasaulyje, gaminanti alų pagal šampaninę technologiją, kuomet antrinė fermentacija vyksta 3-4 savaites pačiame butelyje ar statinėje, laikant juos specialiai tam tikslui įrengtame sandėlyje. Šis alus nėra pasterizuotas todėl išsaugo savo unikalų skonį bei aromatą. ERDINGER WEISBRAU kelia itin aukštus reikalavimus gamybai naudojamoms žaliavoms todėl šio alaus sudėtyje naudojamos tik pačios aukščiausios rūšies miežių ir kviečių salyklas, kruopščiai atrinkti apyniai bei krištolinio tyrumo vanduo, kuris išgaunamas iš dviejų 160 metrų gylio gręžinių esančio ERDINGER WEISSBRAU darykloje. Šiuo metu ERDINGER WEISSBRAU savo alų  eksportuoja daugiau kaip į 90 pasaulio šalių.

 

Pagrindiniai produktai:ERDINGER Weissbier, ERDINGER Weissbier Dunkel, ERDINGER Pikantus, ERDINGER Alkoholfrei.